Màquines Carulla

Tarragona Espanya
667 51 55 22
Escriu-nos

Màquines recreatives a Tarragona

Vols obtenir un benefici addicional al teu negoci d'hostaleria? A Màquines Carulla oferim una gran varietat de màquines recreatives i escurabutxaques per instal·lar al teu restaurant, bar o cafeteria i aconseguir així un increment dels teus ingressos de forma fixa i segura tots els mesos.

Tenim més de 35 anys d'experiència en aquest sector. A més dels nostres coneixements sobre com treure el màxim profit de les màquines recreatives al teu negoci d'hostaleria, et donem les millors condicions del mercat, un ampli suport i atenció comercial totalment propera i professional. A més, gestionem qualsevol avaria en menys d'una hora tots els dies de l'any.

Prestem servei a tota Lleida, Tarragona i Barcelona i treballem amb totes les principals marques del sector: Recreativos Franco, Novomatic, Unidesa, Gigames… Et podem aconsellar quin models funcionarà millor en funció de la teva clientela, tipus de negoci, etc.

Et pots posar en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació sense compromís. Estarem encantats d'oferir-te les millors condicions comercials perquè obtinguis un benefici afegit al teu local d'hostaleria. A què esperes per aconseguir uns diners addicionals cada mes? 

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied